Over ons

Stal Viertel wordt gerund door Rita en Karlijn, zij trainen elke dag samen de paarden.Stal Viertel  heeft 6 boxen, die bijna altijd vol staan. De stal is gevestigd in het buitengebied van Enschede.

Karlijn

Karlijn is op haar vierde begonnen met ponyrijden op Shorebrooks Bumpkin. Ze wordt sinds haar elfde getraind door Rien van der Schaft.  Ze reed met verschillende paarden succesvol internationaal bij zowel de ponies, Junioren & Young Riders en heeft al heel wat paarden naar de Z dressuur gereden. Na haar Young Riders tijd is ze met Condor en Ecuador VD met succes in de Lichte Tour gestart.  Daarna is Condor verkocht en is Karlijn zich gaan focussen op de senioren met Ecuador. Met Ecuador rijdt ze inmiddels Grand Prix. Momenteel rijdt ze o.a. nationaal en internationaal bij de U25 Grand Prix met Ecuador VD.

Rita

Rita is begonnen op haar vijfde, altijd blijven rijden, ook toen de kinderen geboren werden. Ze heeft allerlei paarden naar Z dressuur gereden. In haar jongere jaren heeft ze ook gesprongen en samengesteld gereden, op M niveau. Ze traint al  sinds 1997 bij Rien van der Schaft. Ze heeft met VIP (Vivi) ZZ-Zwaar gereden en momenteel rijdt ze met haar paard Gloria in het Z1